Sääntömääräinen syyskokous

Aika: 28.11.2019 klo 18:00
Paikka: Ravintola Hejm, Sininentie 1 b, Vaasa

Sääntömääräinen syyskokous pidetään 28.11.2019 klo 18.00, Ravintola Hejm, Sininentie 1 b, Vaasa.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, valitaan ammattiosastolle puheenjohtaja ja hallitus kaudeksi 2020-2022 sekä toiminnantarkastajat kaudeksi 2020.

Ruokailun vuoksi sitovat ilmoittautumiset viimeistään 20.11.2019 ammattiosaston sähköpostiin: ao676@tehy.net.  Ilmoita myös erityisruokavaliotoiveet sekä ruokavaihtoehtosi.

 

MENU

Alkuun: Kermaista rapulientä ja haukiterriiniä,tomaattia, kotimaista chorizoa, haudutettua fenkolia, tilliöljyä sekä voissa paistettua leipää

tai

Uunipaahdettua punajuurta ja vuohenmaito-tuorejuustoa, paahdettuja hasselpähkinöitä, friteerattua maa-artisokkaa sekä pikkelöityä mustaherukkaa.

Pääruoka:  Paistettua siikaa sekä voissa kypsennettyjä porkkanaa ja herneitä, friteerattua lehtikaalta, valkoviinikastiketta ja savustettua voita, siianmätiä sekä yrttejä.

tai

Pitkään haudutettua härän etuselkää ja grillattua härän ulkofileetä lähituottajalta, karamelisoitua sipulipyreetä, porkkanaa, valkosipulin kanssa paistettuja herkkusieniä ja friteerattua perunaa.

Jälkiruoka: Vadelmajäädykettä ja jogurttia, salmiakkia, maitosuklaakreemiä, paahdettua mantelia sekä voissa paistettua kuivakakkua.


Tervetuloa!

 

 

Det ordinarie höstmötet hålls den 28.11.2019 kl 18.00, Restaurant Hejm, Blå vägen 1 b, Vasa.

 

På mötet behandlas de stadgeenliga ärenden. Under mötet väljs även ordförande samt styrelse till perioden 2020-2022. Under mötet väljs också fackavdelningens verksamhetsgranskare för år 2020.

 

Efter mötet bjuder fackavdelningen på middag, därav bindande anmälan senast den 20.11.2019 till fackavdelningens e-post: ao676@tehy.net. Meddela också för- och huvudrättsalternativet samt eventuella specialdieter.

 

MENU

 

Förrätt: Gräddig kräftbuljong med terrine på gädda, tomat, finsk chorizo, inkokt fänkål samt smörstekt bröd

eller

Ungsbakad rödbeta med getfärskost, rostade hasselnötter, friterad jordärtskocka och inlagda svarta vinbär

Varmrätt: Skinnstekt sik med smörkokt potatis, morot, ärtor och friterad grönkål, vitvinssås med rökt smör, sikrom och örter

eller

Mörbakad högrev och grillad nöt ytterfilé från lokala gårdar, karamelliserad lökpuré, morot, vitlöksstekt champinjon och friterad potatis

Efterrätt: Hallonparfait med yoghurt, saltlakrits, mjölkchokladcréme, rostad mandel samt smörstekt sockerkaka


Välkommen!